Værdigrundlag/livssyn

Som en del af vores værdigrundlag,  tror vi  på, at alle har et potentiale til at udvikle sig og komme videre. For os er udgangspunktet deres nuværende situation og ikke så meget deres baggrund eller, hvad de har lavet.

Igennem et fordomsfrit livssyn og med en indstilling til, at alle skal have en chance, ønsker vi, at de unge får en oplevelse af:

 • Indflydelse på eget liv/hverdag
 • Ansvar for egne handlinger
 • Bevidsthed om stærke og svage sider
 • Udvikling af egne ressourcer

Indfaldsvinkel

For at inddrage den unge mest muligt i egen proces og få ham/hende til at påtage sig et medansvar i egen udvikling, udarbejdes der en arbejdsplan på baggrund af den unges ønsker i forhold til arbejde/uddannelse, mål for fremtiden etc.

Målene opdeles i delmål, som konkretiseres ved at afklare, hvad der skal til, for at den unge kan nå sine mål, hvad skal den unge have hjælp til og af hvem?

For at fastholde og støtte den unge i dennes beslutninger og for at sikre en udvikling i processen afholdes der, udover opfølgningsmøder, jævnligt strukturerende samtaler med den unge – ca. hver 6. uge.

Erfarne medarbejdere på Søndertoftegård

Daglig leder

Jes Arnild

Stifter af opholdsstedet i 1990
Uddannet certificeret Coach

Mobilnr. : +45 40 33 03 01
E-mail: jes.arnild@mail.dk

Pædagogisk medarbejder

Lasse

Uddannet socialpædagog med speciale inden for social- og special pædagogik.

Pædagogisk medarbejder

Thea

Uddannet sygeplejerske med speciale inden for børn

Vikar

Mikkel

Uddannet jurist og tømrersvend

Opholdstedet Søndertoftegård

Søndertoftegård er en firlænget gård beliggende i Gribskov kommune, lige i udkanten af den gamle landsby Søborg, ca. 5 km. fra Gilleleje.

De unges bolig er en del af stuehuset – det er en separat lejlighed bestående af fire enkelte værelser, fælles opholdsstue, fælles køkken og gang med garderobe.

I de andre længer er der vaskeri, værksted og festlokale.

Ud over de fire unge bor Helle og Jes Arnild på gården.

Søborg ligger i Gribskov kommune nær Gilleleje

Gilleleje ligger på Sjællands nordligste kyst og er den nærmeste store by. Havnen er centrum for mange begivenheder og en gang om året er der Gilleleje festival, med musik og oplevelser for en hver smag.

Indkøbsmuligheder: Da Gilleleje er en havneby, er der næsten altid åbent i byens mange dagligvareforretninger. Og da byen er et yndet feriested, er der et stort udbud af spændende butikker og spisesteder og cafeer for en by af dens størrelse.

Transport: Der går tog til Hillerød og Helsingør med forbindelse til København.

Fritid: Alt fra sejlklub til golfklub, fitness og et aktivt foreningsliv. Der er masser af muligheder for den unge der har lyst til at være aktiv.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at tage kontakt til leder Jes Arnild via mail: jes.arnild@mail.dk eller telefon 40 33 03 01.
Du kan også benytte denne formular

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Emne

  Din besked